A Pannon Express Kft. 2001-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás, mely igen magas szakmai tapasztalattal bíró munkatársakkal rendelkezik a belföldi és nemzetközi logisztika területén.

Kapcsolat

Kövessen minket

lkw-auf-der-strasse
Young worker in uniform near blue truck shape
Ismerjen meg minket

Bemutatkozás

Rólunk

A Pannon Express Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 2001-ben jött létre. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek a belföldi és nemzetközi logisztika területén.

Történetünk

Az elmúlt évtizedek dinamikus fejlődésével vállalatunk jelentős mérföldköveket ért el:

  • 2008-ban saját tulajdonú logisztikai központot hoztunk létre Szigetszentmiklóson, a Leshegy Ipari parkban. Ez a lépés lehetővé tette számunkra, hogy tovább növeljük kapacitásainkat és hatékonyságunkat.
  • 2017-ben tovább bővítettük infrastruktúránkat azzal, hogy új telephelyre, Dunaharasztiba költöztünk. Itt egy 2000 m²-es raktárral, korszerű gépparkkal és modern irodai környezettel állunk rendelkezésre.

Szolgáltatásaink

Belföldi logisztika:

Országos lefedettségünket megyeszékhelyeken elhelyezkedő depó hálózatunk biztosítja, lehetővé téve a felvételtől számított 24 órán belüli disztribúciót Magyarország egész területén. Komplett rakományok és speciális igények esetén is készen állunk, hogy kiszolgáljuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

Nemzetközi logisztika:

Gyűjtő és komplett szállításokat végzünk export és import relációban egyaránt. Kiemelt szolgáltatásainkat nyújtjuk az alábbi országok között: Ausztria, Németország, Benelux államok, Franciaország, Csehország, Szlovákia, valamint további célországokban, mint Románia, Lengyelország, Szlovénia, Olaszország, Spanyolország, Horvátország, Szerbia és Bulgária.

Fejlesztések

Sikeresen pályáztunk Uniós forrásokra, amelynek köszönhetően gépbeszerzést és informatikai fejlesztést tudtunk megvalósítani. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával tovább erősítettük vállalatunk technológiai és infrastrukturális hátterét.

A Caucasian man is checking stock inventory
full-shot-men-discussing-document shape
hu_HUHungarian