A Pannon Express Kft. 2001-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás, mely igen magas szakmai tapasztalattal bíró munkatársakkal rendelkezik a belföldi és nemzetközi logisztika területén.

Kapcsolat

Kövessen minket

trucks on highway in mountain at sunset
modern-truck-filled-with-shipping-boxes-warehouse-bay-logistics-delivery-generative-ai shape
Tudjon meg többet

Történetünk

A Pannon Express Kft. 2001-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás, mely igen magas szakmai tapasztalattal bíró munkatársakkal rendelkezik a belföldi és nemzetközi logisztika területén.

Cégünk évről évre történő dinamikus fejlődésének eredményeként, 2008-ban saját tulajdonú logisztikai központot hoztunk létre Szigetszentmiklóson a Leshegy Ipari parkban.

2017-ben Dunaharasztiba költöztünk, ahol 2000 m2-es raktárral, korszerű gépparkkal és modern irodai környezetben állunk megbízóink rendelkezésére

A belföldi gyűjtő fuvarozás országos lefedettségét a megyeszékhelyeken elhelyezkedő depó hálózat biztosítja. Az említett gyűjtőpontok lehetővé teszik a felvételtől számított 24 órán belüli disztribúciót Magyarország egész területén valamennyi tisztelt ügyfelünk számára. Természetesen komplett rakományok, vagy egyéb speciális igények esetén is állunk valamennyi meglévő és leendő partnerünk rendelkezésére.

Nemzetközi szállítmányozásban gyűjtő valamint komplett szállításokat végzünk export és import relációban egyaránt. Kiemelt szolgáltatást nyújtunk az alábbi országok viszonylataiban: Ausztria, Németország, Benelux államok, Franciaország, Csehország, Szlovákia. Egyéb célországok: Románia, Lengyelország, Szlovénia, Olaszország, Spanyolország, Horvátország, Szerbia, Bulgária.

Cégünk sikerrel pályázott Uniós források igénybevételére. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jóvoltából gépbeszerzést és informatikai fejlesztést tudtunk megvalósítani.

Szenvedélyünk a logisztika

Küldetésünk

Cégünk küldetése, hogy hozzájáruljon ügyfeleink sikereihez, biztosítva, hogy termékeik és áruk biztonságban, hatékonyan és időben jussanak el célállomásukra. Magas színvonalú szállítmányozási és fuvarozási szolgáltatásainkkal, valamint elkötelezettségünkkel a minőség, a pontosság és az ügyfélközpontúság iránt törekszünk arra, hogy minden egyes fuvarozási igényt magas szintű precizitással és gondoskodással kezeljünk.

Célunk, hogy partnereinket inspiráljuk és támogassuk abban, hogy versenyképesebbek legyenek a globális piacokon, miközben fenntartható módon működünk, figyelembe véve a környezeti és társadalmi felelősségvállalás fontosságát.

Legyen szó helyi, belföldi vagy nemzetközi szállítmányozásról, biztosak lehetnek abban, hogy cégünk minden erőforrását arra fordítja, hogy megfeleljen az igényeiknek, és meghaladja várakozásaikat.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Mert szenvedélyünk a logisztika

Szakértő csapatunknak és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően cégünk garantáltan a megfelelő választás.

Optimalizált megoldások
Pontos határidők
Biztonság & körültekintés

    Űrlap
    Keressen bennünket! +36 24 540 425
    Tegye fel kérdését e-mailben! iroda@pannonexpress.hu
    hu_HUHungarian